Verdere informatie

Na een uitgebreide kennismakingsperiode, worden aspirantleden geballoteerd. Na succesvolle ballotage worden de nieuwe leden op een (korte) wachtlijst geplaatst, in afwachting van het beschikbaar komen van een appartement in flat 10. Dat kan dan een   2-, 3-,  of 4-kamer appartement zijn. Aanvaarding daarvan gebeurt in overleg. Flat 10 maakt deel uit van het woningbestand van de Katholieke Woningbouwvereniging in Zeist, wat betekent dat deze ook moet instemmen met een nieuwe huurder. Nadere informatie hierover op aanvraag.

Wilt u een reactie geven of informatie plaatsen, die voor de leden of anderen interessant kan zijn? Dan kan dat hieronder. Wilt u informatie krijgen, stuur dan een e-mail (zie hiernaast), of bel 030- 6990760.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Wilma Jansen
4 maanden geleden

L.S.
Op de website woongroep.net zag ik dat jullie op zoek zijn naar nieuwe bewoners. Ik heb belangstelling om te komen kennismaken om te kijken of ik pas binnen jullie groep. Ik ben een vrouw van (bijna) 60 jaar. Ik werk als coach/docent en vertrouwenspersoon in het MBO. daarnaast volg ik op zaterdag een kunstopleiding in keramiek.
Al geruime tijd ben ik op zoek naar een groep om me bij aan te sluiten. In het verleden heb ik op een woonwerkgemeenschap en daar heb ik erg goede herinneringen aan.

Graag hoor ik van u
Vriendelijke groet,
Wilma Jansen

Maak een Gratis Website met JouwWeb