Verdere informatie

Na een uitgebreide kennismakingsperiode, worden aspirantleden geballoteerd. Na succesvolle ballotage worden de nieuwe leden op een (korte) wachtlijst geplaatst, in afwachting van het beschikbaar komen van een appartement in flat 10. Dat kan dan een   2-, 3-,  of 4-kamer appartement zijn. Aanvaarding daarvan gebeurt in overleg. Flat 10 maakt deel uit van het woningbestand van de Katholieke Woningbouwvereniging in Zeist, wat betekent dat deze ook moet instemmen met een nieuwe huurder. Nadere informatie hierover op aanvraag.

Wilt u een reactie geven of informatie plaatsen, die voor de leden of anderen interessant kan zijn? Dan kan dat hieronder. Wilt u informatie krijgen, stuur dan een e-mail (zie hiernaast), of bel 030- 6990760.

 

Reactie plaatsen

Reacties

elly van duijn
6 maanden geleden

Best lid van de woongroep,
Bij het lezen van de informatie op jullie site, word ik enthousiast en zou graag willen kennismaken. Momenteel woon ik in een wooncollectief in Amersfoort Kattenbroek. Helaas is mijn relatie ten einde en zou ik graag een nieuwe plek vinden, waarbij Zeist mijn voorkeur heeft. Mijn werk is in Zeist (Speciaal onderwijs). De stad en omgeving bevallen me. Het zou fantastisch zijn om hier een nieuwe woonplek te vinden.
Ik ben wel benieuwd of de huren binnen de vrije sector of sociale huurwoning vallen. In gesprek met de medewerker van RKWVZ bleek dat ik alleen voor een sociale huurwoning in aanmerking kom. Ik ben benieuwd naar je reactie.
Met vriendelijke groet, Elly van Duijn

piet
een jaar geleden

test

José Keijzer
een jaar geleden

Graag zou ik willen komen kijken en de mogelijkheden bespreken.
Met vriendelijke groet José Keijzer.

K. de Vries
een jaar geleden

Beste Jose,
Mail me even dan kunnen we een afspraak maken voor een gesprekje.
Mvg. namens de kennismakingscommissie
Klazien

hetty moulijn
een jaar geleden

graag zou ik een keer willen komen kijken
vr gr hetty