Verdere informatie

Na een uitgebreide kennismakingsperiode, worden aspirantleden geballoteerd. Na succesvolle ballotage worden de nieuwe leden op een (korte) wachtlijst geplaatst, in afwachting van het beschikbaar komen van een appartement in flat 10. Dat kan dan een   2-, 3-,  of 4-kamer appartement zijn. Aanvaarding daarvan gebeurt in overleg. Flat 10 maakt deel uit van het woningbestand van de Katholieke Woningbouwvereniging in Zeist, wat betekent dat deze ook moet instemmen met een nieuwe huurder. Nadere informatie hierover op aanvraag.

Wilt u een reactie geven of informatie plaatsen, die voor de leden of anderen interessant kan zijn? Dan kan dat hieronder. Wilt u informatie krijgen, stuur dan een e-mail (zie hiernaast), of bel 030- 6990760.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Tijssen
een week geleden

Dag,graag zou ik in aanmerking komen voor de woongroep?als er een plaatsje vrij is en of het financieel betaalbaar is voor mij? graag hoor ik van jullie?al vast bedankt.

Groetjes Joke

Lotte Thiel
7 maanden geleden

Goedemiddag,

Ik zal mij even voorstellen: ik ben Lotte Thiel en redacteur bij Tuvalu Media.

Op dit moment zoek ik voor het tv-programma 'Nederland Verhuist' mooie verhalen van mensen die gaan verhuizen.

Via internet kwam ik terecht op jullie website en dat sprak mij enorm aan.

We zijn hard op zoek naar mooie verhalen en ik ben erg benieuwd of jullie misschien iemand weten.

Gaat er misschien binnenkort iemand verhuizen naar de woongroep toe of juist van de woongroep ergens anders heen?

Nederland Verhuist is een onwijs leuk tv-programma voor de AVROTROS over mensen die gaan verhuizen binnen Nederland. Na een zeer geslaagd eerste seizoen zijn we nu bezig met het tweede seizoen. We hebben al heel wat mooie, leuke, grappige en bijzondere verhuizingen vast kunnen leggen. Met deze link kunnen jullie vorige afleveringen bekijken: http://www.npo.nl/nederland-verhuist/AT_2054176

Het gaat om 2 opnamedagen, een keer vooraf en natuurlijk bij de verhuizing zelf. Het is een heel positief, integer programma, waarin we echte mensen zien die gaan verhuizen.

Ik ben erg benieuwd of jullie misschien iemand weten en hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

Lotte Thiel
Redacteur Nederland Verhuist
06-27197733

Sylvia Wels
12 maanden geleden

ik heb belangstelling voor gemeenschappelijk wonen en wil me daarvoor inschrijven graag hoor ik van u

evelien van temmen
12 maanden geleden

ik heb belangstelling voor gemeenschappelijk wonen, maar ik weet niet of dit voor mij financieel haalbaar is. kunt u mij een indicatie geven van de huurprijzen en de lengte van de wachtlijst?